Voetbalwedstrijd bij het 25-jarig jubileum van de Chemigrafenbond. Het Nederlandse elftal. Rechts Lindeman. Met hoed Gestman, links naast hem Mounoury. Rechts achter twee spelers van Donk
Voetbalwedstrijd bij het 25-jarig jubileum van de Chemigrafenbond. Het Nederlandse elftal. Rechts Lindeman. Met hoed Gestman, links naast hem Mounoury. Rechts achter twee spelers van Donk.