Vergelijking subsidieregelingen : (NRMW, 1974)
1. Overzicht naar maksimumsalaris. 1974. 91 p. 2. Overzicht naar funkties. 1974. 130 p. 3. Overzicht naar personeelsformatie. 1974. 31 p. 4. Overzicht naar vorm en inhoud. 1974. 16 p.