De heilige brandkast in gevaar! Naar aanleiding van de brochure "Neerland's ondergang kan en moet vookomen worden" uitgave van de Nederl. Vereen. "Onze Vloot" (Amst. Boek- en Brochurehandel)
Vrije Soc. Vereenigingen en Prop. Clubs te Amsterdam.