Titel prent: Kontribuanten van de gesubsidieerde en dus uitgebreide Vrije Universiteit, die een professor in de oude geschiedenis hebben te benoemen: Alles in orde, as-ie Genesis kent, weet-ie de rest ook - Hahn, Albert,
Titel prent: Kontribuanten van de gesubsidieerde en dus uitgebreide Vrije Universiteit, die een professor in de oude geschiedenis hebben te benoemen: Alles in orde, as-ie Genesis kent, weet-ie de rest ook.