Ontwerp van de kieswet, de provinciale wet en de gemeentewet, ten einde daarin een stelsel van evenredige vertegenwoordiging vast te leggen (van der Ven)
Overdr.: Weekblad voor de burgerl. administratie, Nos. 3379-3382.