"Cultuur op straat, landschap, bijeenkomsten, winkels, gebouwen, mensen op straat, werk op straat" - Dorp, Kathinka van,
"Cultuur op straat, landschap, bijeenkomsten, winkels, gebouwen, mensen op straat, werk op straat".