Regeling van loonen en andere arbeidsvoorwaarden in het wegvervoer en voor chauffeurs [...]. Vastgesteld door het college van rijksbemiddelaars 27 Mei 1942 en 14 Maart 1941 ("Werkend Volk", 1942)
Het Nederlandsche Arbeidsfront.