Oud neg.nr. 4a-j + reserve. '"Echte Marokkaner Teppiche", tapijtindustrie in Marokko'. Met een notitie van de beschrijving van de afzonderlijke negatieven' - Haas, Joh. de (1939)
Oud neg.nr. 4a-j + reserve. '"Echte Marokkaner Teppiche", tapijtindustrie in Marokko'. Met een notitie van de beschrijving van de afzonderlijke negatieven'.