Titel prent: Jan Grootendorst (na invoering der nieuwe drankwet): "Hemeltje lief, zoek dàt nou erissies uit. Hoor eens, ouwe jongen, dat gaat toch niet op, eerst een examen van je te eischen voor je een borrel te pakken kan krijgen. Ik vertik het, ik ga naar huis en wor geheelonthouder, dààr!" - Hahn, Albert,
Titel prent: Jan Grootendorst (na invoering der nieuwe drankwet): "Hemeltje lief, zoek dàt nou erissies uit. Hoor eens, ouwe jongen, dat gaat toch niet op, eerst een examen van je te eischen voor je een borrel te pakken kan krijgen. Ik vertik het, ik ga naar huis en wor geheelonthouder, dààr!".