Ontwerp voor glas-in-lood fries eetzaal. Afbeelding van vignet ANTB en ontwerp met ruimte voor vignet - Walle, Willem A. van de,
Ontwerp voor glas-in-lood fries eetzaal. Afbeelding van vignet ANTB en ontwerp met ruimte voor vignet.