Narodni front i komunisti Jugoslavija, Čehoslovačka, Poljska, 1938- 1945. [Red.: P. Morača, A. Przygoński, F. Janáček i J. Hříbek] (ISI, 1968)
Sa reistr. Materijali Naučnog skupa u Beogradu, oktobar 1966.