Interviews met kinderen en ouders verband houdende met onderzoek en publicaties van Braat betreffende 'illegale kinderen' in Nederland - Braat, Kordula C.
Interviews met kinderen en ouders verband houdende met onderzoek en publicaties van Braat betreffende 'illegale kinderen' in Nederland.