Angela en haar vader in hun huis in La Sabana. Uit een serie gemaakt voor projektonderwijs in Nederland. Zie ook: BG H12/652 - Dorp, Kathinka van,
Angela en haar vader in hun huis in La Sabana. Uit een serie gemaakt voor projektonderwijs in Nederland. Zie ook: BG H12/652.