Penzenskaja organizacija KPSS v gody graždanskoj vojny (1918-1920 gg.) Sborkin dokumentov i materailov. [Pod red. L.G. Sytova. Sost. N.Ja. Pokidaev i L.A. Filina] (Kn. izd., 1960)
S prt-mi, tab-mi i ukaz-mi.