Het vijfde congres van het Internationaal Christelijk Vakverbond Antwerpen, Juni 1932. Inleidingen [van Theodor Brauer, J. Nauta, Henri Pauwels e.a.] en resoluties (Internationaal Christelijk Vakverbond, 1933)
Incompleet.