Enquête naar het functioneren van de organen belast met de uitvoering van de sociale-verzekeringswetten / . Parlementaire enquête uitvoeringsorganen sociale verzekeringen (Sdu, 1993)
Omslagtitel: Parlementaire enquête uitvoeringsorganen sociale verzekeringen. 1: Verhoren.