Voedselverstrekking in de keuken van de Internationale Arbeiders Hulp aan kinderen van stakende textielarbeiders - Smit, H.A., (1931)
Voedselverstrekking in de keuken van de Internationale Arbeiders Hulp aan kinderen van stakende textielarbeiders.