Archív mesta Košíc. Sprievodca po fondoch a zbierkach. Vyprac. O.R. Halaga (Archivní správa ministerstva vnitra, 1957)
S il., index., prt. a tab. S rezjume na russkom jazyke. Mit deutscher Zusammenfassung. Összegezés magyar nyelven.