Staking Vlaamse studenten. Voor de gevangenis werd de menigte uit elkaar geslagen door de Rijkswacht - Kroon, ...
Staking Vlaamse studenten. Voor de gevangenis werd de menigte uit elkaar geslagen door de Rijkswacht.