Links Brinkman, rechts Visser, voorzitter Federatie van Kunstenaarsverenigingen. Aanbieding nota Konstruktief, met Beleid - Boersma, Pieter,
Links Brinkman, rechts Visser, voorzitter Federatie van Kunstenaarsverenigingen. Aanbieding nota Konstruktief, met Beleid.