Het kunstenaarsduo Sluik/Kurpershoek is de maker van de gedenkstenen voor de grafmonumenten van Van der Lubbe in Leipzig, Leiden en Berlijn. Links Kurpershoek
Het kunstenaarsduo Sluik/Kurpershoek is de maker van de gedenkstenen voor de grafmonumenten van Van der Lubbe in Leipzig, Leiden en Berlijn. Links Kurpershoek.