Sereh-ordonnantie, fabrieken-ordonnantie en eenige bepalingen betreffende het particuliere landbouwbedrijf = . Ordonansi-séréh(serai), ordonansi paberik dan beberapa ketentoean tentang oesaha pekerdjaatanah partikoelir (Indonesische Drukkerij, 1920)
Uitgaven an het Departement van Binnenlands Bestuur.