Inzamelingsactie door amsterdamse stakers langs huizen en winkels tijdens de algemene bouwvakstaking - Bennekom, Kors van,
Inzamelingsactie door amsterdamse stakers langs huizen en winkels tijdens de algemene bouwvakstaking.