Ontwerp-program voor de Nederlandsche koloniale politiek. Te behandelen op het congres der Sociaaldemokratische Arbeiderspartij te Utrecht 1901 (Fortuijn, 1901)
Overgedr.: De Nieuwe Tijd. 1901, 1 April.