Een mens dierbaarder dan goud. -M. Ruppert, De christelijke-sociale roeping in de wereld van nu. - W.F. de Gaay Fortman, Rechtvaardigheid en zelfbeschikking. [Redevoeringen gehouden ... op 3 Januari 1948] (Christelijk Nationaal Vakverbond in Nederland, 1948)
Christendom en maatschappij.