Een onteerd leger. duitsche gruwelen in Frankrijk blijkens onuitgegeven getuigenissen. Rapport. Met een voorbericht van [J.] Bryce. (Vert. door W. de Veer) (Nelson)
Overdr.: "The Nineteeth Century". 1915, Juni.