Mededelingen. Gegevens Dagscholen voor voorbereidend hoger en middelbaar onderwijs 1952 (Staatsdrukkerij- en Uitgeverijbedrijf)
Bijlage behorende bij het nummer van de "Mededelingen" van het Departement van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen, 15e jrg. November- December 1951.