BIPS . serwis informacyjny Biura Informacji Prasowej KKP NSZZ "Solidarność" wyd. zjazdowe, no. 208, 1981 - Biuro Informacji Prasowej "Solidarność", [ed. A. Boczkowska, J. Kozłowski] ([s.n.], 1981)
Print run: 18000 copies