De broers en zussen Knappert: E. Knappet eerste van links, A. Sickenga-Knappert vierde van links. Origineel bij: familie Knappert
De broers en zussen Knappert: E. Knappet eerste van links, A. Sickenga-Knappert vierde van links. Origineel bij: familie Knappert.