Nasza Solidarność Jastrzębie . biuletyn informacyjny, no. 6, 1980 - Komitet Założycielski Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego, [ed. Jerzy Skwara et al.] (NSZZ "Solidarność", 1980)
Creation and circulation: Logo: NSZZ "Solidarność" - szczęść Boże Solidarność Jastrzębie