Opnamen van de Vrouwenconferentie en Interview met Dragica Kozarić. Tevens opname van het radiopogramma 'Aardse zaken', uitgezonden op 7 februari 1993 - Amsberg, Kiki. (1993)
Opnamen van de Vrouwenconferentie en Interview met Dragica Kozarić. Tevens opname van het radiopogramma 'Aardse zaken', uitgezonden op 7 februari 1993.