Water en vuur. Een kritiek op de houding der S.D.A.P. ten opzichte van den godsdienst (Querido, 1931)
(Met afzonderlijk: De schuldbekentenis van de S.D.A.P. Afschrift van den Open Brief, door L. Fles, gericht aan de redactie van "Het Volk" te Amsterdam).