Sinterklaas kapoentje, Gooi wat in ons schoentje, Sinterklaasje kindervrind, Wij willen zoo graag weer aan 't bewind - Hahn, Albert,
Titel prent: Onder den schoorsteen : Sinterklaas , Kapoentje, Rij' wat in ons schoentje!... Links: Tydeman, rechts: Drucker, achter: Goeman Borgesius.