Propagandaboekje / Gaswerkers vereeniging "Verbetering zij ons streven"
De jaarverslagen van (1913) - (1915) en (1920) zijn toegevoegd aan de verslagen van de jaarvergaderingen van (1915) - (1916) en aan de propagandaboekjes van (1913) en (1920).