Beknopt verslag van de achtste internationale arbeidsconferentie, gehouden te Genève, 26 Mei - 5 Juni 1926. [Door G.J. Stemberg] (Departement van Arbeid, 1926)
Bijvoegsel van: "Maandschrift van het Centraal Bureau voor de Statistiek". 1926, nr 7.