Links op de voorgrond Jan Schaefer; achteraan op de rug gezien: links Roel de Wit, rechts Corry de Wit-In 't Veld
Links op de voorgrond Jan Schaefer; achteraan op de rug gezien: links Roel de Wit, rechts Corry de Wit-In 't Veld.