Voorbereiding voor de bouw van de openluchtschool op Zonnestraal. Midden staand: De Vries, 3de persoon links van hem: Noteboom, 4de persoon links van deze: Van Zutphen. Pllats van andere personen onbekend (1925)
Voorbereiding voor de bouw van de openluchtschool op Zonnestraal. Midden staand: De Vries, 3de persoon links van hem: Noteboom, 4de persoon links van deze: Van Zutphen. Pllats van andere personen onbekend.