Nationale anti-apartheids manifestatie in Amsterdam. Een deel van de 50.000 demonstranten op het Museumplein - Stegeman, Jan,
Nationale anti-apartheids manifestatie in Amsterdam. Een deel van de 50.000 demonstranten op het Museumplein.