Onderzoek naar den invloed van het arbeidsloon op den kostprijs der producten (Algemeene Landsdrukkerij)
1. Landbouwproducten, boter, aardappelmeel, brood, suiker, varkensvleesch, artikelen van den groven landbouw. 1973. 79 p.