Lohman en Kuyper: Vooruit, vooruit! In vliegenden ren vooruit! Nolens: Wacht gij nog wat, laten we eerst de beesten wat voeren - Hahn, Albert,
Titel prent: De uitgestelde militiewetten : Lohman en Kuyper: "Hurt Hop! Vooruit! Vooruit!"...