Verslag der Staatscommissie benoemd bij Koninklijk besluit van 11 Juli 1899, no.32, ingevolge artikel 6 der Wet van 29 December 1898 (Staatsblad no. 279) (s.n.], 1899)
Betr.: Comptabel beheer van de korpsen der landmacht en van de divisiën marechaussee, en het beheer van de kleedingmagazijnen. 2: Bijlagen