Żydzi i Polacy . kislew-teweth 5741, listopad-grudzień 1980. Biuletyn Dolnośląski : miesięcznik niezależny, no. 18, 1980 - for the ed. Kornel Morawiecki, Jan Waszkiewicz ([Klub Samobrony Społecznej], 1980)
Print run: 2000-10000 copies