PvdA congres Congresgebouw Den Haag 5-7 oktober 1972. Linksachter zittend: Pronk; Staand: Den Uyl; rechts zittend: Kolthoff - Toussaint, Dolf, (1972)
PvdA congres Congresgebouw Den Haag 5-7 oktober 1972. Linksachter zittend: Pronk; Staand: Den Uyl; rechts zittend: Kolthoff.