Üzemi önvédelmi szervezet kiképzése és alkalmazása . The training and running of self defense organizations at the workplaces - Polgári Védelem Országos Parancsnokság, Mafilm Katonai Stúdió (Polgári Védelem Országos Parancsnokság)
A network of civil defense units has been organized throughout the county. It is important that the individuals in charge of the various special branches should know the organizational structure of the entire civil defense force. The film explains to us what specific tasks the warning, the blackout or the evacuation special services have. We also learn what equipment is being used in the training of these specialist teams. A polgári védelem működését az egész országban megszervezik. Fontos, hogy a szakszolgálatok működtetéséért felelős vezetők pontosan ismerjék a polgári védelem szervezeti felépítését. A filmből megtudható, mi a feladata többek között a riasztó, elsötétítő, vagy a kitelepítő szakszolgálatnak. Azt is megtudhatjuk, hogy milyen felszereléseket használnak fel az alakulatok kiképzéséhez.