Mijn bezoek aan het kamp Westerbork en vraaggesprek met zijn Commandant Gemmecke, gedetineerd in de Strafgevangenis te Assen in 1948 / . Westerbork en een vraaggesprek met zijn Commandant Gemmecke in 1948 (Van Stockum, 1948)
Oorlogscollectie Frankenhuis 's-Gravenhage 1914-1918, 1939-1945. Omslagtitel: Westerbork en een vraaggesprek met zijn Commandant Gemmecke in 1948.