Nieuwe modellen van werkorganisatie : (Europese stichting tot verbetering van de levens- en arbeidsomstandigheden, 1978)
Bevat tevens drie evaluaties van de seminar over nieuwe vormen van arbeidsorganisatie gehouden te Dublin, 26 en 227 oktober 1978.