Het afdelingsbestuur poseert voor het eigen gebouw 'Eendracht maakt macht'. Plaats van personen aangegeven op achterzijde van de foto
Het afdelingsbestuur poseert voor het eigen gebouw 'Eendracht maakt macht'. Plaats van personen aangegeven op achterzijde van de foto.