Gesprek van leden van de VAF, de SUGBA en kritische bijstandsmaatschappelijkwerkers met wethouden van Sociale Zaken Van der Have (5de van links aan de tafel). Uitvoeriger toelichting op begeleidend schrijven bij foto
Gesprek van leden van de VAF, de SUGBA en kritische bijstandsmaatschappelijkwerkers met wethouden van Sociale Zaken Van der Have (5de van links aan de tafel). Uitvoeriger toelichting op begeleidend schrijven bij foto.