Paasdrukte in Bloemendaal aan Zee, geparkeerde auto's bij het strand. Het mooie weer en het gestrande vrachtschip C.A. Banck trok vele toeristen - Meerendonk, Ben van
Paasdrukte in Bloemendaal aan Zee, geparkeerde auto's bij het strand. Het mooie weer en het gestrande vrachtschip C.A. Banck trok vele toeristen.