Tekeningen voor een publicatie van Guide Lines bestemd voor studenten die in het buitenland willen gaan wonen, werken en studeren - Willemen, Kees,
Tekeningen voor een publicatie van Guide Lines bestemd voor studenten die in het buitenland willen gaan wonen, werken en studeren.